Giray Bulak: “Konsantre olamadık ve mağlup olduk”

Beykozlu

New member
Adanaspor’a 3-1 mağlup olan Balıkesirspor’da teknik yönetici Giray Bulak, maça uygun başladıklarını söz etti.

Skorda öne geçtiklerini anımsatan Bulak, şunları kaydetti:

“Golden daha sonra bir gol daha bulabilirdik. Maalesef son vuruşlarda epeyce yeterli konsantre olamamamız, golleri kaçırmamıza niye oldu. Rakip uygun bir grup, uygun oyunculardan şurası. Bizden daha hayli durum buldular. Rakip gruplar, teknik adamlar hayli şanslı. Onlar tercih ettikleri, transfer ettikleri ve kulüplerinin yardımlarıyla takım oluşturuyor. Biz transfer yasağımız olduğu için eldeki mevcut oyuncularla oynamak durumunda kalıyoruz. ötürüsıyla oyuncularımızın üstüne hayli yük biniyor. Çok genç oyuncularımız var. Bir kısım oyuncumuz da yaşlı. ötürüsıyla burada bir senkronizasyon sağlayamıyoruz lakin niyetleri güzel oyuncularımızın. Oyuncularımız epeyce yürekten oynuyor fakat vakit zaman oyundan kopuyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum, Adanaspor takımına muvaffakiyetler diliyorum. Adanaspor Başkanı Bayram Akgül’ün soyunma odasına gelerek bize moral vermesi güzel oldu. Kendisine teşekkür ediyorum.”