Giray Bulak: Hiç kimseden çekincemiz yok

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Balıkesirspor Teknik Yöneticisi Giray Bulak, devrenin son haftasında oynanacak olan Eyüpspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bulak, çıktıkları tüm maçlarda oyuna ortak olduklarını vurgulayarak, “Hatta kazanmaya yakın oynuyoruz. Oyuncularım yavuz yürekli oynuyor. Herkes bir şeyler yapmanın uğraşı içerisinde. Gol atma sorunu yaşıyorduk. Artık 3 gol attık, bir daha kazanamadık” diye konuştu.

“Devre ortasına daha umutlu girmek istiyoruz”

Devrenin son haftasında Eyüpspor’a konuk olacaklarını hatırlatan Bulak, “bir daha Play-Off çizgisinde yer alan düzgün bir oyuncu kümesine sahip ekiple oynayacağız. Lakin bir çekingenliğimiz yok, oyuncularımda bunu görüyorum. Rakibi güzel tanıyoruz, oyuncularını düzgün biliyoruz. bir daha çalışmalarımızı kazanma üzerine yapıyoruz. İnşallah bu maçı kazanarak, plakamız olan 10 puana ulaşacağız. Devre ortasına daha umutlu girmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

“Hiç kimseden çekincemiz yok”

“Altınordu maçında devreye 2-0 önde girmemiz gerekirken 2-0 geride girdik” diyen Giray Bulak, “Olmayan bir penaltı ve ofsayttan yenilen golle devreye 2-0 geride girdik. Artık buraya eğitimi yüksek bir ekibe karşı çabucak 2-1’i bulduk, daha sonrasında 3-1 geriye düştük ancak maçı 3-3’e getirdik. 3-3’ten daha sonra 5-3’e getirecek konumları kaçırdık ve şanssız bir golle maçı 4-3 kaybettik. Lakin oyuncularımın dileği, isteği, maçın seyir zevkinin yüksek olması bizi mutlu ediyor. Hiç kimseden çekincemiz yok. Dediğim üzere tıpkı çabayı rakip fark etmeksizin sürdüreceğiz. 3 maç cezam var, Eyüp maçında da ekibin başında olamayacağım. Aksiyondan ötürü 1 maç, soyunma odasına gittiğim için 2 maç daha ceza yedim. Ben eşyalarımı almayacak mıyım? Telefonumu almayacak mıyım? Duşumu almayacak mıyım? bu biçimde saçma sebeplerle 3 maç ceza aldım. esasen imkansızlıklarla boğuşuyoruz, bir de 23 bin lira ceza verdiler. Enteresan şeyler oluyor. Avrupa’da ceza alınca basın toplantısına bile katılıyor hocalar. Biz soyunma odasına bile gidemiyoruz” tabirlerini kullandı.

“1 hafta kampa gitmek istemiyoruz”

Giray Bulak, Federasyon Lider Yardımcısı ile görüştüğünü açıklayarak, “İkinci yarının maçları 7-8-9 Ocak’ta başlıyor. 12 Ocak’ta transfer başlıyor. Bizim Bolu deplasmanımız var. Transfer edecek olsak oynatamayacağız. Zira transfer 12’sinde başlıyor. bu biçimde garip bir durum var. Biz de buna göre hareket edeceğiz. 26 Aralık’ta maçlar bitiyor, 7 Ocak’ta lig başlıyor. Planlamayı buna göre yapacağız. Değişecek mi, değişmeyecek mi? Avrupa’ya, Afrika’ya gidecek oyuncularımız var. Kamp yapacak mıyız, yapmayacak mıyız? Bu aşikâr değil. ötürüsıyla bu takvim hakkında net yanıt veremiyorum. Şayet bu takvim devam ederse çalışmalarımızı burada yapacağız. Zira 1 hafta kampa gitmek istemiyoruz. Balıkesir ve Bolu iklimleri birbirine yakın. Antalya’ya sıcak iklime gidersek sorun yaşarız. Bu yüzden konutumuzda çalışıp tıpkı kurallarda Boluspor maçına çıkmak istiyoruz” biçiminde konuştu.

İHA