Giray Bulak: Biroldukça şeyi bu çocuklarla başaracağız

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Balıkesirspor Teknik Yöneticisi Giray Bulak, “Geçen hafta kaybettik puanımız 6 idi. Az gol atmışız hayli gol yemişiz. Moraller fazlaca âlâ değil hem kentte hem idare hem futbolcularda. ötürüsıyla grubu alıp toparlamak, savaşken hale getirmek güç bir şey. Lakin sağ olsun çocuklar her geçen gün daha fazla direnç göstererek bana yardımcı oluyorlar.

Ben de bildiklerimi onlarla paylaşıyorum. Yeterli şeyler yapıyor âlâ çalışıyoruz. Bir defe tahlilleri düzgün yapıyoruz, taktik manasında düzgün çalışmalar yapıyoruz. Bugün epey gol yiyen bir grup gol yemeyen bir ekibe dönüştü. Bundan şad oldum. Tahminen gol atamadık ancak aslına bakarsanız gol atmayı hayli beceren bir grup değiliz. Bulduğumuz 3,4 durumda net konumlar yapabilsek oyunu çevirebilirdik rakibi 1-2 durum verdik lakin onlarda hayli değerli değil.

Gayret, koşu, direnç, oyun anlayışı âlâ, taktik anlayışı kimi yüklemeler yapmamız lazım. Teknik mana da bizi taşıyacak oyuncular bizi taşıyacağı için fazlaca hazır değiller. Birtakım oyuncularımız genç Fazilet, Hüseyin üzere. Cedric, Abraham epey genç. Bir kısım oyuncumuz yaşlı ve geç katılmış bir kısım oyuncumuz da genç daha istikrarlı değil. Bunları idmanlarda geliştireceğiz. Fizikî manada performanslarını geliştireceğiz daha güzel olacak. Her geçen gün daha uygun olacak ben inançlıyım ve grubuma güveniyorum. Bu kent birfazlaca şeyin üstesinden gelir. Birinci sefer sayın valimiz, belediye liderimiz, emniyet müdürümüz, üniversite rektörümüz maça geldiler. Bu bizi memnun etti. Kentin yöneticilerinin yanımızda olması bizim işimizi kolaylaştıracaktır. Ben inanıyorum. Biroldukca şeyi bu çocuklarla başaracağız. İdare çalışıyor ellerinden geleni yapıyor, biraz tertibe gereksinimimiz var bu biçimde transfer yapmasak ta geliştikçe bu ligde değerli bir kadro meydana çıkacak” dedi.

İHA