Galatasaray, Rashica için gözünü kararttı!

Beykozlu

New member
Galatasaray dönem başında Norwich’ten kiraladığı ve performansından da karakterinden de hayli şad kaldığı Milot Rashica’nın bonservisini vakit kaybetmeden almaya hazırlanıyor.

Sarı-Kırmızılılar, 26 yaşındaki futbolcu için ocak ayındaki transfer bütçesinin büyük kısmını ayırmış durumda.

Teknik heyetle gerçekleşen son transfer doruğu daha sonrasında alınan karara nazaran, Rashica’nın bonservisinde 7-8 milyon Euro düzeyine kadar çıkılacak.

Oyuncuyla Dünya Kupası içinde yapılan görüşmelerde olumlu sonuç alındığı ve artık işin yalnızca kulüplerin muahedesine kaldığı açıklandı.

‘Çok heyecanlanmıştım’

Kiralık kontratın akabinde bonservisiyle de imza atmaya hazır olan Rashica, Galatasaray’la ilgili memnunluğunu şu sözlerle lisana getirmişti: “Transfer devrinin bitimine iki gün kala mutabakat sağlandı. Ben aslına bakarsanız Galatasaray’ın benimle ilgilenmesinden dolayı hayli mutluydum, birinci duyduğumda epeyce heyecanlanmıştım. Menajerimle de devamlı konuşuyordum. Galatasaray’a gelmeyi fazlaca istiyordum. Sonunda da transferin tamamlandı ve buradayım. Galatasaray taraftarıyla aramızdaki bağ epeyce uygun. Okan hocayı da şahsi olarak fazlaca seviyorum.”