Fuat Çapa: “Sonuç beni üzdü”

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Kendi alanında oynadığı Boluspor ile 1-1 kalan Samsunspor’da teknik yönetici Fuat Çapa maç sonu basın toplantısında müsabakayı kıymetlendirdi. Son haftalarda aldıkları galibiyetlerin akabinde Boluspor maçında puan kaybından dolayı üzgün olduğu tabir eden Çapa, çabayı kıymetlendirdi.

“Sonuç beni üzdü”

Üzücü bir sonuçla maçtan ayrıldıklarının altını çizen Fuat Çapa, “Rakibimizin nasıl oynayacağını biliyorduk. Maça da âlâ başladık. Erken gol bulduk lakin yediğimiz gol bize yakışmadı. Birinci yarı oynadığımız oyun ve tempo çok uygundu. Rakip kanatlarda boşluk bıraktı, bilhassa bizim sağ kanadımızda ancak biz bunları değerlendiremedik. İkinci devre 10 kişi kalana kadar uygun çaba ettik lakin 10 kişi kaldıktan daha sonra ister istemez rakip oyuna tartı koymak istedi. Bizde net fırsatlar yakaladık ve bunları değerlendiremedik. Oynanan oyundan çok mutluyum lakin sonuç beni üzdü. Takım olarak tahminen epey oyuncu var üzere gözükse de stoper, forvet ve merkez orta alanda kâfi alternatifimiz yok. İsteğimiz değişiklikleri yapamadığımız için bu bölgelerde değişik oyuncular oynatıyoruz. Stoper menşeili Berk Taşkın ve kanat oyuncusu Çinari’yi orta saha merkezinde kullanmak zorunda kaldık” dedi.

SAMSUN (İHA)