FOMGET, Galatasaray’ı yendi! Devreyi başkan bitirdi!

Beykozlu

New member
Kadın Futbol Harika Ligi B Kümesi 9. hafta maçında Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET, alanında Galatasaray Petrol Ofisi 1-0 yendi.

Birinci yarının son maçında Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET ile Galatasaray Petrol Ofisi, Osmanlı Stadı’nda liderlik maçına çıktı.

Çekişmeli geçen maçta başşehir grubunun golünü 17. dakikada Yuli attı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Kulübü Lideri Ahmet Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devreyi önder bitirdikleri için memnun olduklarını söylemiş oldu.

Ligde gayelerinin şampiyonluk olduğunu anlatan Öksüz, “9 maçta 8 galibiyet, bir de birliktelik aldık. Galatasaray ligin en kuvvetli ve güç grubuydu. Onları yenip devre ortasına başkan girdiğimiz için hayli memnunum. İkinci yarıyı da başkan tamamlayarak direkt çeyrek finale çıkmayı hedefliyoruz. Cumhuriyetin 100. yılında kupayı Ankara’ya getirmek istiyoruz. Tüm futbolcularımızı tebrik ederim. Bize her vakit takviye olan Ankara Büyükşehir Belediyesi Lideri Mansur Yavaş’a da hayli teşekkür ediyorum.” tabirlerini kullandı.

Kadronun kaptanı ve beraberinde kalecisi Selda Aksöz ise maçı kazandıkları için epey keyifli olduklarını belirterek, “Maça güzel hazırlanmıştık. bu biçimde bir kararı aslına bakarsan bekliyordum. En uğurlu eldivenimi giydim. İkinci yarı da daha da üstüne koyacağız. Bu bize yetmez zira. Amacımız şampiyonluk.” değerlendirmesinde bulundu.

Futbolcular maçın sonunda teknik heyetle büyük sevinç yaşadı.