Felix’ten ayrılık sorusuna karşılık

Beykozlu

New member
Dünya Kupası’nın çeyrek final müsabakasında Fas ile karşılaşacak Portekiz’de futbolculardan Joao Felix, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

AYRILIK HABERLERİNE CEVAP

Felix, “Atletico Madrid’den ayrılacağın istikametinde çıkan haberler Dünya Kupası’ndaki performansını etkiliyor mu?” biçiminde gelen soruya, “Sıfır. Büsbütün Dünya Kupası’na odaklandım. Âlâ bir Dünya Kupası geçirmek ve Portekizlileri keyifli etmek istiyorum. Atletico Madrid olayına Dünya Kupası’ndan daha sonra bakacağım” diye yanıt verdi.

Kendisinin Kaka ile karşılaştılmasını yorumlayan 23 yaşındaki futbolcu, “Bence bu biraz fazla. Kaka, Ballon d’Or dahil her şeyi kazandı. Ben yeni başlıyorum lakin bir daha bu tıp iltifatları duymak güzel” dedi.

“FAS’IN TAHLİLİNİ YAPTIK”

Fas için görüşleri sorulan Felix, “Tüm grupların farklı oynama biçimleri var. Fas’ın tahlilini aslına bakarsan yaptık. Onların düzgün taraflarından kaçmak için neler yapmamız gerektiğini biliyoruz” biçiminde konuştu.

Portekiz, Fas ile Dünya Kupası’nın çeyrek final maçında 10 Aralık Cumartesi günü TSİ 18.00’de karşı karşıya gelecek.