Fatih Terim: “Messi kupayı hak ediyor”

Beykozlu

New member
Fatih Terim, Arjantin ile Fransa içindeki Dünya Kupası finali öncesi görüşlerini aktardı.

Deneyimli teknik adamın açıklamaları şöyle;

“İki grubun da temkinli başlayacağını, erken bir gol olmaması halinde istikrarlı kalacaklarını düşünüyorum. Lakin bol temaslı ve uğraş gücü yüksek bir maç olacaktır. Arjantin, Messi merkezli bir grup olsa da sabırlı ve uğraş gücü yüksek bir oyun sergiliyor. Enzo ve Alvarez’in katkısı kıymetli. Fransa epey kıymetli eksiklerine karşın, yıldızlarının yokluğunu hissettirmiyor. Ben turnuva öncesinde de birebir görüşteydim. Messi’nin meslek tamamlamasını Katar’da yapmasını diliyorum.”

“Mbappe de epeyce büyük bir yıldız ve maçın her anında bahtını değiştirebilecek bir oyuncu fakat en güzel oyuncunun kim olduğu bana sorulduğunda vakit zaman, listenin birinci üç sırasına Lionel Messi’yi koyduktan daha sonra başka basamakların konuşulması gerektiğini söylerim. Katar’da da bunu gösterdiğini düşünüyorum, turnuvayı kazanmayı hak ediyor. Ben de rekor kıracağı son Dünya Kupası maçında Arjantin ile şampiyon olmasını istiyorum.”