Fatih Altaylı: “Arda’yı Galatasaray’a kiralasınlar”

Beykozlu

New member
HaberTürk muharriri Fatih Altaylı, Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler ile ilgili dikkat çeken bir kıymetlendirme yaptı.

Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Jorge Jesus’a serzenişte bulunan Altaylı, “Ben Galatasaray yöneticisi olsam, Arda Güler’i kiralamak için Fenerbahçe’nin kapısını çalardım.” dedi.

İŞTE FATİH ALTAYLI’NIN SÖZLERİ

“Türk futbolunun son iki yıldaki en büyük üstün starı adayı hiç kuşkusuz Fenerbahçeli Arda Güler. Hem seyri hoş birebir vakitte faydalı bir futbol oynuyor. Doğal oynatılınca.

Ancak grubun teknik yöneticisi Jorge Jesus, Türk futbolunun bu genç yıldızını niçinse pek kullanmıyor.

“G.SARAY KARŞISINDA BİLE OYNATMADI”

Oynadığı her maçta rakiplere bile keyif veren bu büyük yeteneği, kadrosunun tel tel döküldüğü ve tarihi bir farktan kurtulduğu Galatasaray maçında bile alana sürmedi.

Arda’yı oynatmaktansa, farklı yenilmeyi tercih etti. Bu şüphesiz onun bileceği şey. Tahminen de dediği üzere Arda onun sistemine uymuyordur.

“TÜRK FUTBOLUNUN HAYRINA DEĞİL”

Lakin Arda’nın oynamaması, oynatılmaması Türk futbolunun hayrına değil.

Geleceğin bir büyük ulusal kadro oyuncusu, kenarda bekliyor ve gelişemiyor. Bu durumda yapılması gereken tek bir şey var.

Madem Fenerbahçe’de forma talihi bulamıyor, Arda Güler diğer bir gruba kiralanmalı.

“G.SARAY KİRALASIN”

Ben Galatasaray yöneticisi olsam, Arda Güler’i kiralamak için Fenerbahçe’nin kapısını çalardım.

Fenerbahçe, sahip olduğu bir büyük yeteneğin büyük bir kadroda deneyim kazanmasını sağlayarak kazanırdı, Galatasaray orta alanda yaratıcı genç bir oyuncuyu oynatma bahtına sahip olurdu, Arda da senelerca formasını giyeceği ulusal kadroya genç yaşta hazır hale gelirdi. Herkes kazanırdı.”