Eşref Hamamcıoğlu’ndan adaylık açıklaması

Beykozlu

New member
Galatasaray’da son seçimde aday olan Eşref Hamamcıoğlu, Sabah’a özel açıklamalarda bulundu. İşte o kelamlar…

GRUBUMLA DEĞERLENDİRECEĞİM

“Genel heyette Burak Elmas’ın başarısı ya da başarısızlığından çok verilen vaatlerin gerçekleşip gerçekleşmediği konusunda bir irade konuldu. Galatasaray Genel konseyi’nde popülist telaffuzların prim yapmadığını görmüş olduk. Fatih Terim’in gönderiliş biçiminin Burak Elmas’ın ibra edilmemesinde ilgisi var mıdır, bilemiyorum. Genel heyetimiz bir karar verdi. Ben son seçim yarışını binde 8 üzere bir oy farkıyla ikinci bitirmiştim. bir daha aday olma konusunda takımımla değerlendireceğim. Ben Galatasaray topluluğunu bilen, topluluğun bedellerine vakıf bir kişiyim”

ŞİMDİ KONUŞMAK İÇİN ERKEN

“hemen çabucak konuşmak için erken, seçim tarih belirli değil. Son seçimde 5 aday vardı. Burak Elmas’ın listesinde benim arkadaşlarım, benim listemde de onun arkadaşları vardı. Kimse birbirine küsmedi. Lakin son vakit içinderda taraf olmayan bertaraf oluyor. Galatasaray’da ibra konusu bir erozyona uğramış durumda. Bunu gruplaşıyorlar halinde değerlendirmemek lazım lakin ayrışmalar yaşanıyor.”