Erkan Sözeri: Birinci yarı şiir üzere bir futbol oynadık

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig’in 13. haftasında konuk ettiği Beypiliç Boluspor’u 3-2 yenen Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da teknik yönetici Erkan Sözeri, maça hayli düzgün başladıklarını, bilhassa birinci yarı oynanan oyundan mutlu kaldığını söylemiş oldu. Erkan Sözeri, maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında, dün Erzurum’da meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki zelzele niçiniyle vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Maça âlâ başladıklarını belirten Sözeri, “İlk yarının tamamında şiir üzere bir futbol oynadık. Her şeyi yaptık, durumlara girdik ve daha farklı olabilecek bir birinci yarıyı 2-0 bitirdik.” değerlendirmesinde bulundu.

İkinci yarıda ekibinin istenen oyunu ortaya koyamadığını söz eden Sözeri, “Devre içinde konuşmamıza karşın niçinse bu biçimde oldu. Bunu konuşup düzelteceğiz, tahminen şampiyonluğa oynamanın gerilimi olabilir. Her maç bizim için ders. Birinci yarıdan mutluyum lakin ikinci yarıdan hiç şad değilim. Birinci yarıdaki oyunumuzu daha da ileri taşımak en büyük maksadımız olacak.” diye konuştu.

Sözeri, maçın hakemi Oğuzhan Çakır’ın uygun maç yönetmesine karşın birtakım yanılgılar yaptığını sav ederek, şunları kaydetti:

“Oğuzhan hoca oyuna hakimdi, uygun yönetti ancak genç hakemlere dayanak vermek için kritik yerlerde kusur yapmayacaksınız. Benim iki penaltımı vermeyeceksin, dışarıda olan konuma penaltı veriyorsan ben seni nasıl destekleyeyim. Biz burada emek sarf ediyoruz. Kazandığımız maçtan daha sonra söylüyorum, kaybetsek ’Bahane arıyor’ derler. Hakem izlesin durumları o da sahiden gorecektir. Sen 2-0 iken benim penaltımı vermiyorsun, isterse 5-0 olsun sen penaltımı vereceksin. Geçen sene bu ligde averajla şampiyonluğu kaybeden grup var.” (AA)