Erik cilt Hag’tan Ronaldo sözleri!

Beykozlu

New member
Manchester United Teknik Yöneticisi Erik deri Hag, sorun yaşadığı öne sürülen ve Dünya Kupası öncesi kulüpe kontratını fesheden Cristiano Ronaldo için açıklama yaptı.

“RONALDO GEÇMİŞTE KALDI”

Hollandalı menajer, “Cristiano Ronaldo ile yazın bir görüşme yaptık ve bana 7 gün içerisinde ekipte kalıp kalmayacağını bildireceğini söylemiş oldu. Akabinde grupta kalmak istediğini söylemiş oldu. Bundan daha sonra Piers Morgan ile yaptığı röportaja kadar diğer hiç bir şey duymadım” dedi.

“Ronaldo geçmişte kaldı ve biz geleceğe bakıyoruz” diyen Erik cilt Hag, “Manchester United için yeni bir gelecek yaratmak istiyoruz ve Ronaldo bunun bir modülü olmak istemedi.” sözlerini kullandı.

“İYİ DURUMDA DEĞİLDİ”

52 yaşındaki menajer, Cristiano Ronaldo için açıklamalarına, “Ronaldo düzgün bir durumda olduğunda epey düzgün bir oyuncudur. Ve amaçlarımıza ulaşmamıza yardımcı olabilirdi bu açık. Fakat uygun bir durumda değildi” kelamlarıyla devam etti.

Genç teknik adam, “Gelecekte onunla konuşur musun?” sorusuna, “Evet. Ona hiç bir şey sormadım ve onun için özel bir şey söylemedim. Her şeyi dürüst, açık ve şeffaf bir biçimde yaptım. Futbol vizyonum hakkında konuşmalar yaptık, bu yüzden onunla bir daha konuşmakla ilgili bir sıkıntım yok” diye karşılık verdi.

“Ronaldo’yu affedebilir misin” sorusu yöneltilen Hollandalı teknik adam, “bu biçimde bir soruya yanıt vermek istemiyorum. Onunla konuşmaya açığım, niye olması? Lakin buna hiç kıymet vermiyorum. Bunun için güç harcamak istemiyorum. Ronaldo geçmişte kaldı ve biz ilerliyoruz. Bu dönem başarılı olmak istiyoruz. Bu yüzden buna odaklanacağız” kelamlarını kullandı.