Dursun Özbek’ten seçim sonucu! ‘Aday değilim’

Beykozlu

New member
Galatasaray’da hareketli saatler yaşanıyor. Sarı kırmızılı toplulukta yapılacak olan seçimde aday olması beklenen isimlerden biri olan eski liderlerden Dursun Özbek, şaşırtan bir karar alırken seçime girmeyi düşünmediği öğrenildi.

Dursun Özbek’in beklentilerin bilakis, “bu vakitte aday olmayı düşünmüyorum” diyerek lider adaylığı için kapıları kapattığı tabir edildi.

“TERİM’İN GİDİŞİNİ BEN ENGELLEDİM”

Galatasaray’da Mustafa Cengiz’in başkanlığı devrinde 2. başkanlık koltuğunda oturan Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim’le ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beyaz TV’ye konuşan Albayrak “Fatih hoca, ömrünü Galatasaray’a adamış bir insan. Hocayı gönderebilirsiniz. Çok kere Mustafa Cengiz liderim da göndermek istedi lakin ben engelledim. Bu deneyimdir. Liderin yanında deneyimli kimse yok. Burak Elmas’ın gönderiş formu de yanlıştı. Galatasaray, Fatih Terim’in kendi yurdu, meskeni. Her vakit gelebilir” dedi.

Abdurrahim Albayrak yeni bir oluşumda yer alıp almayacağı ile ilgili olarak ise “Benim daha Galatasaray’a epeyce borcum var” karşılığını verdi.