“Dikkatli olmaktan bıktım”

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Şarkıcı uzun süre itiraf ediyor, 23 Şubat'ta Federal seçimlerinde kime oy vereceği hakkında yorum yapmak isteyip istemediğini itiraf ediyor. Ancak daha sonra bunu “sorumsuz” olarak gördü, bu yüzden Instagram'daki yeni bir Haberda mevcut siyasi durumda somut bir siyasi açıklama yapmamak için. Demokrasiyi “derin tehlikede” olarak gördüğü bir zamanda, erişimini kullanmak istiyor.

Ve tam olarak budur: “Dikkatli olmaktan bıktım, takipçileri kaybetme korkusundan bıktım: içi kaybetmek,” diye açıklıyor Baden-Württemberg'de Aspacher olarak ve 2024'te ütopik şarkısı ile doğan Siffie “Forever Spring”, sol demo hit olan viral bir Tiktok başarısı elde etti; Ve şimdi Spotify akış platformunda 51 milyondan fazla görüntü önemli. Şarkıda Siffie, “bol miktarda havyar ve ıstakoz” olduğu bir ülkeyi özetliyor, kimse aç değil ve herkes yaşlı: “Herkes hoş karşılanıyor / tekne değil, Akdeniz'de batıyor.”

Siffie'nin Instagram Habersu “Kimse solu seçmemi şaşırtmayacak” diyor. Demokrasimizi “derinden nesli tükenmekte olan” olarak görüyor ve bu nedenle sizi seçim programlarını okumaya, öğrenmeye, fikir alışverişinde bulunmaya ve seçmeye “motive etmek istiyor. Siffie'ye göre, müziğini tanıtmak ve kendini sunmak için değerleriyle uzlaşamadı, “acı çeken ve tüm dünyada ve Almanya'da olan bu baskı altında daha da kötüleşen insanlar var” .

Die Linke'yi seçmesinin kesin nedenleri, Amerikan çalışmalarını incelemek için 2022'de Berlin'e taşınan, ancak şu anda Pop Academy'de Mannheim'da okuyor ve bu nedenle Berlin dairesine geçirilen Siffie'yi listelemek istemiyor. “Çünkü çok fazla var.” Bu Haberyu Die Linke'nin resmi Instagram hesabı ve ayrıca (Jan Van Aken ile birlikte) Federal Seçim 2025 için en iyi aday olan Heidi Reichinnek'in hesabıyla birlikte yayınladı.

Reichinnek içinde vızıldar. Accinin kendisi artan gıda fiyatlarına ve kiralara geliyor. “Ve ücretler çok düşük.”

Aslında, şarkı da özellikle AFD ortamından başı döndü: “Göçmenlik geçmişi olan insanlar tarafından tecavüze uğramam istendi,” dedi Berliner Zeitung'dan Siffie 2024. Hayvan hakları aktivistleri, şarkıda ölü canlıların hizmeti konusunda da hevesli değildi. Bu nedenle, şarkısında ve hayal ettiği ülkede “Sadece vegan ıstakoz ve havyar var”.