Dieter Bohlen Modern Talking-Ex aracılığıyla alay ediyor: “Yedek Thomas Anders”

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Onlar gerçekten bir kalp ve ruh değil: Dieter Bohlen ve Thomas Anders. Birlikte modern konuşmayı kuran iki beyefendi. 1984'ten 1987'ye ve 1998'den 2003'e kadar. Uzun süre asla katlanmadılar.

Thomas Anders için, ortak geçmiş muhtemelen daha da zordur: her zaman Dieter-Bohlen şarkıları söylemek zorundadır. Çünkü tüm büyük modern konuşan krakerler, Bohlen'den geliyorlar: “Sen benim kalbim, sen benim ruhum”, “Cheri Cheri Lady”, “Kardeş Louie” ve hepsi denir. Bohlen'i ne istediğinizi düşünebilirsiniz – ama o zamanlar kesinlikle isabetler için bir ustalığı vardı. Tersine, Bohlen her zaman Thomas-Anders şarkılarını söylemelidir: muhtemelen oldukça kötü bulurdu.

Başka bir deyişle, Bohlen'den daha erken ve bir araya geldiği, daha çok bir hit ve pop ile tanıştığı söylenir. Bu arada, bir diğeri isabet yollarında, örneğin 2024'ten Florian Silver Iron Duet “Sie” ile tekrar değişiyor. Dieter Bohlen'in katılımı olmadan. Bu oturumların ilk albümü Cuma günü yayınlandı: “Thomas Anders … Modern Talking: The 1. Albüm”. Sadece Çarşamba günü, Berlin Hayvanat Bahçesi Sarayı'nda bir konser turuna farklı bir şekilde hazırlandı.

Dieter Bohlen'in turda durması pek olası olarak kabul edilebilir. 2023 gibi erken bir tarihte Bohlen, röportajda Berliner Zeitung ile yaptığı röportajda şunları söyledi: “Kardeş Louie” İspanya'da çok popülerdi, Bohlen o zaman bize söyledi. “Komik! Sonra İspanya'dan herkes arar ve orada konser yapmak ister. Sık sık zamanım yok – ve sonra yedek Thomas'ı gönderiyorum. Yedek adam. İlk bölüm gibi gelmiyor.