Cüneyt Çakır’a “Yılın hakemi” ödülü!

Beykozlu

New member
İstanbul Okan Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen “İstanbul Okan Üniversitesi 2021 Spor Ödülleri” sahiplerini buldu.

Mükafatlar, İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Yerleşkesi Bekir Okan Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen merasimde sahiplerini buldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Konseyi tarafınca klasmandan çıkarılan FIFA kokartlı Cüneyt Çakır, yılın hakemi mükafatına layık görüldü.

Deneyimli hakem, katılamadığı ödül merasimine gönderdiği bildiride, “Beni bu mükafata layık gördüğünüz için epey teşekkür ediyorum. Aranızda olmayı epey isterdim ancak olamadım maalesef. Ben bu mükafatı, saha ortasında ve haricinde omuz omuza çaba ettiğim tüm takım arkadaşlarım ismine, ayrıyeten doğruluk, dürüstlük ve hakemlik onuru ismine alıyorum.” tabirlerini kullandı.

Trabzonspor, Beşiktaş, Anadolu Efes, VakıfBank kulüpleri ile Trabzonspor Kulübü Lideri Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili kadronun teknik yöneticisi Abdullah Avcı, ulusal atletler Uğurcan Çakır, Zehra Güneş, Mete Gazoz, Busenaz Sürmeneli ve Emre Sakçı’ya da ödül verildi.