Cherif Ndiaye ve Mert Çetin’in Fenerbahçe maçı açıklaması

Beykozlu

New member
Adana Demirspor’un yeni transferleri Cherif Ndiaye ve Yıldırım Mert Çetin, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Kulübe katılmaktan dolayı epeyce keyifli olduğunu lisana getiren Ndiaye, “Çok büyük bir topluluğa geldiğimin farkındayım. Çok uygun oyuncular var. Kaliteli karakterler var. Önümüzdeki maç hayli değerli. Çok güç bir maç olacak lakin rakipten daha fazla gereksinimimiz olan 3 puanı almak için hazır olduğumuza inanıyorum. Biraz idman eksiğim vardı. Kapatmaya çalışıyorum. Fırsat verilirse alanda canımı verircesine çalışırım. Taraftarlarımızın son maçtaki dayanağına hayran oldum. Onların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum” dedi.

‘KENDİMİ KANITLAYIP AVRUPA’YA DÖNMEK İSTİYORUM’

bir daha Türkiye’de top koşturacağı için keyifli olduğunu belirten savunma oyuncusu Yıldırım Mert Çetin ise, kulüpte bir aile havası olduğunu, bunun da başarıyı getirdiğini söylemiş oldu. Fenerbahçe maçının epey değerli olduğunun altını çizen Çetin, “Zor bir maça çıkıyoruz. Rakibimizin gücünün farkındayız fakat amacı olan bir gruplar her maça 3 puan için çıkar” dedi.

Adana Demirspor tercihinde Montella’nın etkisinin büyük olduğunu lisana getiren Çetin, “Montella hocam bir Roma efsanesi. Ben de orada oynadım. Taktiksel manada yakın gördüğüm için burayı tercih ettim. Genç bir oyuncuyum. Kendimi yenidendan kanıtlayıp Avrupa’ya dönmek istiyorum. Ayrıyeten taraftarımızın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum” formunda konuştu.