Beykozlu
New member
Yılport Samsunspor Teknik Yöneticisi Fuat Çapa, sıkıntı bir yerde oynadıklarını anlatarak, “Maçın 10’uncu dakikasından daha sonra maçı denetim altına aldık. Rakibimizin oynayacağı hal aşikardı zira bu yerde öbür türlü oynamak mümkün değil. Bugün ki sonuç ve grubun gayreti bizim ismimize sevindirici. Samsun’da son 10 gündün hoş şeyler oluyor herkesle beraberliği yavaş yavaş sağladık.” tabirlerini kullandı.
Çapa, kalan maçlarda güzel sonuçlar alarak play-off uğraşı vermek istediklerini belirterek, kelamlarını şu biçimde tamamladı:
“Milli kadro ortasını yeterli biçimde değerlendirip en azından play-offlara kalmak istiyoruz. Ulusal maç öncesi kadronun moral ve motivasyonu açısından hoş bir galibiyet oldu. Kadromu tebrik ediyor galibiyeti topluluğumuza armağan ediyorum.”
Çapa, kalan maçlarda güzel sonuçlar alarak play-off uğraşı vermek istediklerini belirterek, kelamlarını şu biçimde tamamladı:
“Milli kadro ortasını yeterli biçimde değerlendirip en azından play-offlara kalmak istiyoruz. Ulusal maç öncesi kadronun moral ve motivasyonu açısından hoş bir galibiyet oldu. Kadromu tebrik ediyor galibiyeti topluluğumuza armağan ediyorum.”