Çağdaş Atan: “Devre ortası sert konuştuk”

Beykozlu

New member
Yukatel Kayserispor Teknik Yöneticisi Çağdaş Atan, 4-2 kazandıkları İstanbulspor maçının akabinde ikinci yarıdaki oyun üstünlüğü kararında sonuca ulaştıklarını belirtti.

Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanan uğraşın akabinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Çağdaş Atan, müsabakayı kıymetlendirdi.

Kendileri ismine epey kıymetli bir maça çıktıklarını belirten Atan, hafta sonunda alınan sonuçlarla bir arada 7. sıraya yükselip, 6. sıra ile ortadaki farkı kapatabilecekleri bir uğraş olduğunun altını çizdi.

Alınan galibiyetle Ankaragücü, Alanyaspor, Antalyaspor üzere rakiplere karşı 2-3 maçlık avantaj yakaladıklarını da kelamlarına ekleyen Çağdaş Atan, şunları söylemiş oldu:

“Maçlarda epey erken gol yiyoruz ve bu da ferdî kusurlardan oluyor. Maçların başlangıçlarında daha konsantre olup, ikili çabalarda sağlam durursak, bizim için daha farklı sonuçlar ortaya çıkacaktır. Devre içinde oyuncularıma bunu anlattım ve ikinci yarıda iletisi alıp ona göre oynadılar. İkinci yarıda oyunun üstünlüğü bizdeydi ve bunun kararında 4-2 kazandık. Buraya kadar gelen taraftarlara teşekkür ediyorum. Bizi bir daha fevkalade biçimde desteklediler.”

Futbolcularına da teşekkür eden Çağdaş Atan, “Devre içinde biraz sert konuştuk lakin bildiri hakikat gitmiş. Onları fazlaca seviyorum ve epey güveniyorum. Bizim için keyifli biten bir hafta sonu oldu. Hafta ortasında Başakşehir maçı var ve bu maça odaklanacağız” diye konuştu.

“Antrenmanlardan daha sonra vuruş çalışması yapıyoruz”

Onur Bulut ve Emrah Başsan’ın frikikten attığı goller hakkındaki soruyu da yanıtlayan Çağdaş Atan, kelamlarını şöyleki sürdürdü:

“Genelde her idmandan daha sonra vuruş çalışması yapıyoruz. Onur ve Emrah epey fazla frikik çalışıyor. Onur’un bu biçimde bir özelliği yoktu lakin kendisini hayli geliştiren bir isim. Emrah bizim beklentilerimizin fazlaca daha fazla olduğu, bugün de bunlara karşılık veren bir oyuncu. Bizim için fazlaca bedelli. Onun bize kazandırdığı bir maç oldu. Oyuna giren oyuncular harikulade katkı verdi. İlhan ve Emrah gol attı, Thiam asist yaptı. Oyuna giren oyunculara da teşekkür ediyorum.”