Bursaspor haberi: Mustafa Er’den Deniz Kolgu’ya karşılık

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Bursaspor Sportif Yöneticisi Deniz Kolgu’nun bugün yaptığı basın toplantısında Mustafa Er ile ilgili yaptığı açıklamaya genç teknik adamdan karşılık geldi. Deniz Kolgu, Mustafa Er’e teklif götürdüklerini lakin genç teknik adamın dinlenmek istediğini belirtmişti. Bursaspor’un eski teknik adamı Mustafa Er ise bu açıklamalara toplumsal medya hesabından karşılık verdi.

Bursaspor’un durumuna olan kederini cümlelerle söz edebilmesinin imkansız olduğunu vurgulayan Mustafa Er, şu sözleri kullandı:

‘Bu haksız yaklaşımlar ıstırap vermektedir’

“Bir periyot daha dinleneceğim istikametinde kamuoyu ile paylaşılan beyanat gerçeği yansıtmamaktadır. Öncelikle bu mevzuyu detaylarınize arz ederim. Geçmişte bildiğiniz üzere ve daha sonraki süreçte Bursaspor’un huzuru ve başarısı için şuurlu olarak sessiz kalmama karşın tarafıma defaatle yapılmaya devam eden tüm bu haksız yaklaşımlar keder vermektedir. Bunları hak ettiğimi düşünmüyorum.”

‘Şartları hayli açık bir biçimde ilettim’

”Deniz Kolgu ve öncesinde mevcut yapıyla olan görüşmemde kendi adıma değil Bursaspor için hızlı olan kuralları epeyce açık bir biçimde ilettim. Lakin bu noktada sağlıklı ve huzurlu bir ilgi için gereken bakış açısı beraberliğinin; ısrarla istediğim kaidelerle olmayacağını, tarafıma yapılmayan geri dönüşler ve benim beyanatımmış üzere yansıtılan cümlelerle bir daha basından öğrendim. Bursaspor’un bu durumuna olan ıstırabımı cümlelerle söz edebilmem imkansız. Fakat şuna inanın ki Bursaspor hak ettiği yere er ya da geç kesinlikle gelecektir. Saygılarımla”