Spor Toto 1’inci Lig gruplarından Altınordu, son senelerda yaptığı tesisler, altyapı atakları ve Türkiye’nin yetiştirici kulübü olma özelliği ile isminden sıkça kelam ettiriyor. Altyapısında yetiştirdiği futbolcularla ismini dünyaya duyuran Altınordu, yetiştirip vitrine çıkardığı 17 yaşındaki Burak İnce’yi Bundesliga grubu Arminia Bielefeld’e transfer etti. Altınordu Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’nde Demirören Haber Ajansı’na (DHA) açılamalarda bulunan Burak İnce, “Öncelikle fazlaca memnunum hayalim olan bir lige gidiyorum. Küçüklüğümden beri amacım esasen devasa yükseklikteti. Bu maksat doğrultusunda devam edeceğim inşallah. Çok memnunum, epey heyecanlıyım. Bundesliga’da kendimi kanıtlamak istiyorum” diye konuştu.
“BAŞKANIM VE HOCAMIN İNANÇLARINI BOŞA ÇIKARMAYACAĞIMDAN EMİNİM”
Altınordu tesislerine 12 yaşında girdiğini lisana getiren Burak İnce, “12 yaşında birinci sefer ailemden ayrılıyordum bu biçimde. Çok üzgündüm lakin bir yandan da tatlı bir heyecan vardı zira Altınordu üzere bir kulübe geliyordum. 12 yaşında bu kulübe girdiğimde; güzel birey, uygun vatandaş, âlâ futbolcunun yalnızca yazıda olmadığını gördüm. Evvel âlâ birey, daha sonra âlâ bir vatandaş, daha sonrasında ise uygun bir futbolcuya bedel verdiklerini gördüm. Öncelikle liderimiz Seyit Mehmet Özkan’ın bu toprakların çocuklarına paha verdiğini ve Hüseyin hocamızın gençlere epey ehemmiyet verdiğini gördüm. İnşallah onların itimatlarını boşa çıkarmayacağımdan eminim” biçiminde konuştu.
Genç futbolcu son olarak ise “İnşallah Arminia Bielefeld’de her şey daha hoş olacak” sözlerini kullandı.
DHA
“BAŞKANIM VE HOCAMIN İNANÇLARINI BOŞA ÇIKARMAYACAĞIMDAN EMİNİM”
Altınordu tesislerine 12 yaşında girdiğini lisana getiren Burak İnce, “12 yaşında birinci sefer ailemden ayrılıyordum bu biçimde. Çok üzgündüm lakin bir yandan da tatlı bir heyecan vardı zira Altınordu üzere bir kulübe geliyordum. 12 yaşında bu kulübe girdiğimde; güzel birey, uygun vatandaş, âlâ futbolcunun yalnızca yazıda olmadığını gördüm. Evvel âlâ birey, daha sonra âlâ bir vatandaş, daha sonrasında ise uygun bir futbolcuya bedel verdiklerini gördüm. Öncelikle liderimiz Seyit Mehmet Özkan’ın bu toprakların çocuklarına paha verdiğini ve Hüseyin hocamızın gençlere epey ehemmiyet verdiğini gördüm. İnşallah onların itimatlarını boşa çıkarmayacağımdan eminim” biçiminde konuştu.
Genç futbolcu son olarak ise “İnşallah Arminia Bielefeld’de her şey daha hoş olacak” sözlerini kullandı.
DHA