Burak Elmas’tan Florya’da gruba konuşma; “Sizlere inanıyorum”

Beykozlu

New member
Genel konseyde idari olarak ibra edilmediği için 30 Nisan’da olağanüstü seçim yapılması sonucu alan Galatasaray Lideri Burak Elmas, evvelki gün Florya’ya giderek teknik yönetici Domenec Torrent ve futbolcularla bir ortaya geldi.

Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçının ehemmiyetini ve beklentilerini anlatan Elmas, erken seçim sonucu daha sonrası kimi oyuncuların başlarında oluşan soru işaretlerini de giderdi. Galatasaray Kulübü Genel Konseyi’nin sonucuna hürmet duymak gerektiğini belirten lider Elmas, şunları söylemiş oldu:

“GALATASARAY’IN PAHASINI UYGUN BİLİN”

“Geçen yıl haziran ayında bizleri, Galatasaray Kulübü’nü yönetmemiz için seçen genel konsey üyeleri bir karar verdi, onların sonucuna hürmet duymak gerekli. Galatasaray epey büyük bir kulüp. Liderler ve tarafa timler gelir sarfiyat fakat Galatasaray devam eder. Ben ve idare şurası arkadaşlarım bir ay daha sonra nazaranvimizden ayrılacağız. Lakin son ana kadar buradayız. Mutlaka bir boşluk olmayacak. Çok büyük bir kulüptesiniz. Galatasaray’ın bedelini yeterli bilin. Sizin yerinizde olmak isteyen milyonlarca genç, insan var. Bunları unutmayın.

“TRİBÜNDE BİR TARAFTAR OLARAK BAŞARILARINIZI ALKIŞLAYACAĞIM”

“Sizler, alanda Galatasaray Kulübü’nü en güzel biçimde temsil etmek zorundasınız. Güzel, genç ve yeni bir grubuz. Bu dönem hedeflediğimiz noktada değiliz lakin eminim önümüzdeki yıl epeyce başarılı olacaksınız. Ben de sizi tribünden bir Galatasaray taraftarı olarak alkışlayacağım. Önümüzde fazlaca değerli bir Fenerbahçe maçı var. Sizden, topluluğumuz için hayli kıymetli olan bu der bide Galatasaray’a yakışan bir gayret sergilemenizi istiyorum. Ve bir defa daha yeniden ediyorum; seneye daha başarılı olup Galatasaray için değerli işler yapacaksınız. Sizde bu kapasite ziyadesiyle var. Buna yürekten inanıyorum.”