Burak Elmas: “Hocama laf edildiği vakit masaya yumruk vurdum”

Beykozlu

New member
Galatasaray’ın yıllık olağan mali genel heyetinde konuşan Lider Burak Elmas, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile olan bağlarına değindi. Elmas, “Federasyon Liderinin odasında hocama laf edildiği vakit masaya yumruk vurdum” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu ile olan münasebetlerine değinen Elmas, “Türkiye’de batmış bir spor bölümü var. Galatasaray banka onay vermezse tek kuruşunu ortak hesaptan çekemiyor. her insanın bir fikri var. Yaptığın her şeye bir tenkit var. Galatasaray sevgim sebebiyle bu yolda hayli fazla yara aldım ve üzüldüm. Ancak yürümeye devam ettim. Federasyon ile görüştükten daha sonra ‘Anlatırsam yer yerinden oynar’ kelamını niçin dediğimi biliyor musunuz? Hocama iki maç daha az ceza versinler diye. Federasyon Liderinin odasında hocama laf edildiği vakit masaya yumruk vurdum. Sorun çözülsün diye her masaya kendim oturdum. Galatasaray’ın haklarını savunduğum için vicdanım epey rahat. Türk futbolu batmış durumda. Dalın en büyük gelir yaratıcısı ve taraftarı olan Fenerbahçe ve Galatasaray kasıtlı olarak birbirleriyle hengame ettirilerek, Türk futbolunu geri kalan yüzde 20 ile yönetme iradesi vardı. Bugün hala var. aslına bakarsan hepiniz resmi görüyorsunuz. Bu süreçte üzdüğüm arkadaşımız var ise şahsen epeyce üzgünüm ve kendilerinden özür diliyorum.” sözlerine yer verdi.