Bülent Korkmaz: “7 maç 21 puan güç lakin imkansız değil”

Beykozlu

New member
Spor Toto Harika Lig’in 32. haftasında 9 Nisan Cumartesi günü alanında İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor’un teknik yöneticisi Bülent Korkmaz, “İnşallah hafta sonu kazanan taraf biz oluruz.” dedi.

Korkmaz, Mehmet Cengiz Tesisleri’ndeki idman öncesi gazetecilere, ligde üstte olan kadrolarla oynamaya devam ettiklerini söylemiş oldu.

İttifak Holding Konyaspor’un ligin doruğunu zorlayan gruplardan biri olduğunu söz eden Korkmaz, “Kompakt oynayan bir ekip. Bilhassa merkez oyuncuları epey tesirli. Alanımızda oynayacağız. Kazanmamız lazım. Öbür dermanımız de yok. İnşallah hafta sonu kazanan taraf biz oluruz.” diye konuştu.

Korkmaz, lige maç maç baktıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Kaç maç bizi kurtarır bilemiyorum fakat en az 5 maç almamız lazım. O bile yetmeyebilir. Ancak dediğim üzere Trabzonspor maçındaki gayretimiz ve Alanyaspor maçındaki oyunumuz bütünleşirse her maçı kazanabiliriz. Oyuncularımız istediklerimizi yapmaya başlıyorlar ancak oyuncular kimi vakit bir maç güzel oynuyor, bir maç bizim istediğimiz üzere oynamıyorlar. Bu da kadro oyununa yansıyor. Bundan daha sonra her insanın doğal ekip halinde form grafiği yükselmeli.”

Güç bir devir olduğunu lisana getiren Korkmaz, “Ama burada olağan kıymetli olan bu güç süreçte her insanın yardım etmesi lazım. İnşallah önümüzdeki maçlarda herkes bu katkıyı sağlar. ‘Pes eden var ise bıraksın.’ dedim. 7 maç 21 puan. Güç mu, sahiden güç. Fakat imkansız değil. Ben o denli bakıyorum. O denli bakmayan oyuncu var ise burada durmanın manası yok. Biz takım olarak o denli bakmayacağız ve pes etmeyeceğiz. Yola devam.” tabirlerini kullandı.

Korkmaz, Dabo’nun kadroyla idmana çıkmadığını belirterek, “O benim sonucum. Kendi farklı olarak çalışıyor.” halinde konuştu.