Bodrumspor haftayı karlı kapattı

Beykozlu

New member
Spor Toto 1’inci Lig’de Adanaspor deplasmanından yeni transferi Umar’ın son dakikada attığı golle 2-1 galip dönen Bodrumspor, Muhteşem Lig yarışında haftanın en karlı gruplarından oldu. Birinci döneminde Harika Lig’e yükselme uğraşı veren yeşil-beyazlılar, Adana’dan hem fazlaca kritik 3 puanı aldı tıpkı vakitte üst sıralardaki rakiplerinin puan kaybetmesiyle avantaj elde etti. Puanını 38’e çıkaran Bodrumspor’un rakiplerinden önder Eyüpspor, deplasmanda Yeni Malatyaspor’a 2-1 kaybetti. Ligde 41 puanda kalan Eyüpspor’la Bodrumspor’un içindeki puan farkı 3’e düştü.

Üst sıralar için çaba eden Ankara Keçiörengücü konutunda Altay’la 1-1 birliktee kalarak 2 puan yitirdi. Bodrumspor 1 puan farkla Ankara Keçiörengücü’nün üzerinde yer aldı. Harika Lig’e yükselmeyi hedefleyen Pendikspor da konutunda Gençlerbirliği’ne 1-0 yenilerek 34 puanda kaldı. Bodrumspor ile Pendikspor içindeki puan farkı 4’e yükseldi. Çaykur Rizespor ise haftayı bay ekip olarak geçti. Ligde bu hafta Eyüpspor deplasmanına çıkacak Bodrumspor, Muhteşem Lig yolunda tepe uğraşı verecek.

İSMET TAŞDEMİR: KAZANDIK LAKİN UYGUN OYNAMADIK

Bodrumspor Teknik Yöneticisi İsmet Taşdemir, Adana’da kritik bir galibiyet almalarına karşın alanda gösterilen performansı kâfi bulmadığını söylemiş oldu. Tecrübeli teknik adam, “Oyun ismine doğruları yapamadık. Sıralamada avantaj elde ettik fakat oyun olarak iki haftadır istediğimiz durumda değiliz” dedi.

İlk yarıda 10 kişi kalmaları gerektiğini de belirten Taşdemir, “Benim gördüğüm duruma göre birinci yarı on kişi kalmamız gerekiyordu lakin bütün hakemlerimizin takdirleri farklı oluyor. Standart bir görüşleri olmuyor, bu beni rahatsız ediyor.Geçen hafta bizim canımız yandı, bu hafta ise Adanaspor’un. Zira hayli erken dakikada on kişi kalacaktık. Maçın dönüm noktasının o olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.