Berke Özer’den Fenerbahçe itirafı!

Beykozlu

New member
Spor Toto Muhteşem Lig gruplarından HangiKredi Ümraniyespor’da forma giyen Berke Özer, TRT Spor’a açıklamalarda bulundu.

Genç kaleci, transferi ve meslek sürecine ait bir epeyce şey aktardı.

Berke Özer’in açıklamalarından satır başları şöyle:

“WESTERLO’DA ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM

“HangiKredi Ümraniyespor’a transferim son anda gelişti. Burada olmaktan fazlaca memnunum.”

“Westerlo’ya gitme sürecimiz başarılı oldu. 2 dönemin tamamında oynadım. Mesleğimde sistemli oynadığım birinci periyottu. Meslek ve ruhsal açıdan epeyce şey öğrendim.”

“Belçika Ligi bir genç oyuncu için mükemmel bir yer. Scoutlar burayı izliyor ve futbol kültürü fazlaca yeterli. Buraya Hollanda’yı da ekleyebilirim. Şu an için tek amacım, performansımın yüksek olduğu periyoda geri dönebilmek.”

“MİLLİ EKİBİ İSTİYORUM”

“Sadece kaleci olarak değil, Türk evladı olarak hepimiz ulusal formayı giymekten onur duyuyoruz. birinci vakit içinderda 19 yaşında, Fatih Terim hocamız devrinde bu duyguyu tatmıştım. En âlâ performansı gösterip tekrar orada olmak istiyorum.”

“Türk-yabancı ayrımı yapmıyorum. Güzel olan oynar. Genç oyuncularımıza güvenirsek yeterli sonuçlar alacağımızı düşünüyorum.”

“ALTAY’A FAZLA YÜKLENİYORLAR”

“Altay Bayındır’a fazla yüklenildiğini düşünüyorum. Çok genç yaştan itibaren, 3-4 yıldır Fenerbahçe kalesini koruyor. her insanın mesleğinde bu biçimde devirler oluyor. Fenerbahçe’ye kaptanlık yapmış, ekibe sahip çıkmış, tek başına sorumluluk almış bir isim. Kulübe büyük paralar kazandırabilecek bir oyuncu. Kendi evlatlarımızın değersizleştirilmesine karşıyım. Oyuncuyu kazanmak epeyce sıkıntı, kaybetmek epeyce kolay. Altay’a, Uğurcan’a dayanak olunması gerektiğini düşünüyorum.”

FENERBAHÇE’DEN AYRILIK SÜRECİ…

“Başkanımızın deklare ettiğı üzere, her iki taraf için de hakikat bir karar olacağı için Fenerbahçe’den ayrıldım. Ruhsal olarak yıpranmıştım. bu biçimde bir mola vermek benim için de daha yeterli olacaktı. Kendisi bana her vakit takviye oldu ve sahip çıktı. Kendisine epey teşekkür ediyorum. O süreçte de takviyesini esirgemedi.”

“Şu periyotta kişisellikten epeyce kadro performansı değerli. Çok özel insanların olduğu bir kulüpte oynuyorum. Bana nazaran bu sıralarda olmayı hak etmeyen bir kulübüz. İnşallah daima bir arada hak ettiği yerlere çıkartacağız.”