Bayan futbolda Hatayspor’un maksadı seriyi sürdürmek

Beykozlu

New member
Turkcell Bayan Futbol Muhteşem Ligi gruplarından Onvo Hatayspor, alanında karşılaşacağı Fatih Vatanspor’u yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Bordo-beyazlı grup, ligin 13. haftasında deplasmanda Dudullu’yu 4-1’lik skorla geçerek puanını 23’e yükseltti.

Akdeniz temsilcisi ligde 7. haftayı bay geçerek 7 galibiyet, 2 birliktelik ve 3 mağlubiyet alarak topladığı 23 puanla 13. haftayı 2. sırada bitirdi.

Aldıkları başarılı sonuçlarla lige yeterli bir başlangıç yapan Onvo Hatayspor, ligin 14. haftasında deplasmanda Fatih Vatan Spor ile yapacağı maçta da galibiyeti hedefliyor.

“Ekibime ve oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum”

Teknik yönetici Hilmi Bugüner, AA muhabirine, son maçları kazanarak bekledikleri çıkışı yakaladıklarını söylemiş oldu.

Başarılı bir kadro olduklarını aktaran Bugüner, “İçeride namağlup hiç puan kaybetmeyen bir ekibiz. Geçen yılki gruptan bu yılki ekibe biraz daha epey takviye alarak ve uygun planlamayla baştan işi sıkı tuttuk. Bunun sonucunda maksada oynamak daha kolay oluyor. Dönem başı maksadımızın üst sıralar olduğunu belirtmiştim. Bugün büyük bir memnunluk ve gururla konuştuğumuz gayelerin ortasında olduğumuzu tabir etmek istiyorum.” diye konuştu.

Gayeleri doğrultusunda ilerlediklerini vurgulayan Bugüner, şu biçimde devam etti:

“Takviyelerle daha âlâ çalışarak ve düzgün motive olup şampiyonluk için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Dönem başı transfer ettiğimiz 2 oyuncuda mevki manasında beklediğimiz randımanı tam alamadık ve onlar ile yolumuzu ayırdık. Bir destekle yolumuza devam etme sonucu aldık. Takımıma ve oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum.”

Grubun sol bek oyuncusu Aybüke Aykul da döneme hayli düzgün bir hazırlık devrinin akabinde başladıklarını belirtti. Kendi alanlarında namağlup ekibi yenerek lige âlâ bir başlangıç sağladıklarını belirten Aybüke, “böyle de devam edeceğimizi düşünüyorum. Grubun motivasyonu güzel. Kendi konutumuzda namağlup olarak devam etmeyi düşünüyoruz. Bu serinin de bozulmaması için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

“Şampiyonluk istiyoruz

Grubun orta saha oyuncusu Elvin Kılınç da 2 dönemdir Onvo Hatayspor’da forma giydiğini ve son iki haftada aldıkları galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söylemiş oldu.

Her maça kazanma parolasıyla hazırlandıklarını vurgulayan Elvin, şunları kaydetti:

“Her birimiz farklı başka ferdî çalıştırılıyoruz. Galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Ligin birinci yarısı çok hoş geçti lakin yalnızca kendi alanımızda, kendi konutumuzda hoş sonuçlar alabildik. Deplasmanda biraz dertler yaşadık. Şu an fazlaca hoş bir sıralamadayız. Önümüzdeki maçlarda da daha düzgün sonuçlar alacağız.”