Aykut Akgün Bursaspor’a veda etti

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Bursaspor ’la yollarını ayıran Aykut Akgün, kulübe veda etti. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Aykut Akgün, şunlar söylemiş oldu: “Değerli büyük Bursaspor taraftarı; Bugün iki buçuk yılın akabinde veda etme vakti. İki buçuk sene içerisinde Bursaspor Kulübü ile yeterli berbat günlerimiz oldu ancak hiç bir vakit bu arma için çalışmaktan ve emek vermekten vazgeçmedim. Geçen sene kulüpçe yaşadığımız sıkıntı kurallara karşın Bursasporumuzu ayakta tutmaya hepimiz uğraş ettik ve hakikaten başardık. Kulüp idaresinin, ‘Artık takımda gençleştirmeye gideceğiz’ söylemi doğrultusunda yollarımızı ayırmak için masaya oturduğumuzda idarenin talebine ve isteğine hürmet göstererek epeyce kısa müddette masadan el sıkışarak, karşılıklı anlaşarak kalktık. Lakin ne yazık ki kulüp idaresi 4 gün daha sonra beni arayıp çeşitli mazeretler öne sürerek yapılan muahedeyi bozdular ve benden farklı talepleri oldu, ben ise hürmetimden ötürü o talepleri de kabul ettim lakin bu yapılan koskoca Bursaspor’un şu anki idaresine yakışmadı. Çünkü o gün masadan el sıkışarak kalkmıştık.”

“Bu sene bir şeylerin niye yolunda gitmediğini bir sefer daha anlamış oldum”

Aykut Akgün, şu biçimde devam etti: “Sözleşmeyi feshe gittiğimde kulüp liderine ve öteki iki yöneticiye, bu yapılanların yanlışsız olup olmadığını sorduğumda, karşı taraftan rastgele bir karşılık alamadım ve yalnızca bakakaldılar. hayatış olduğum bu hadiseden daha sonra, aslında bu sene bir şeylerin niye yolunda gitmediğini bir sefer daha anlamış oldum. Her yenilgi daha sonrası ortalıkta günah keçisi yahut hatalı arayacaklarına keşke kendilerini hesaba çekseler. Son olarak ise, bütün bu yaşananlara karşın Bursaspor taraftarına, hocalarıma ve bütün kulüp çalışanlara fazlaca fazlaca teşekkür ettiğimi iletmek istiyorum. Temennim inşallah Bursaspor’un en kısa vakitte hakettiği yerde bulunmasıdır. Hürmetlerimle.”

İHA