Artemas bir röportajında ”Berlin'e gitmek iğrenç olurdu, değil mi?”

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Ne şarkı, ne hit! 2024'te “Beni Öpüşmeni Seviyorum”u aşmak mümkün değildi. İlk başta bir TikTok hissi yarattı, daha sonra Barack Obama'nın özel çalma listesinde bile asil hale geldi. Şimdi Spotify şunu da bildiriyor: Artemas'ın karanlık dalga hiperpop melezi şu ana kadar Almanya'da yılın en çok çalınan şarkısı. Bu, Spotify istatistiklerinden biraz gizemli bir ad olan “Spotify Wrapped 2024” ile ortaya çıkıyor.

Tabii ki, yalnızca İsveç akışlı en iyi köpeğin kullanım davranışını hesaplıyor. Spotify bu ülkede müzik akışında pazar lideri olduğundan, rakamların Almanya genelindeki dinleme davranışını bir şekilde temsil etmesi muhtemel.

Genç İngiliz Artemas, geçtiğimiz günlerde Berlin'deki Huxleys konseri öncesinde sahne arkasında bizimle özel olarak konuştu. Berlin'e taşınmanın olası planları hakkında bile: “İki ya da üç aylığına gerçekten karanlık bir yere gitmek istiyorum” diyor Artemas, “ve burada, Berlin'de biraz kendimi kaybetmek istiyorum. Bu iğrenç olurdu, değil mi?”

Konuşmada Artemas'ın Berghain ve KitKat Kulübü hakkındaki fikirlerinin yanı sıra “I Like The Way You Kiss Me” şarkısındaki “anonim şarkıcının” gerçekte kim olduğunun gizemli sırrı da tartışıldı.

Artemas'ın Berliner Zeitung'daki röportajının tamamını çevrimiçi olarak buradan okuyabilirsiniz.