Arda Güler: “İnşallah bu biçimde devam eder”

Beykozlu

New member
Fenerbahçe, Yukatel Kayserispor’u 4-0 mağlup ettiği müsabakada son golü atan Arda Güler, maç sonu konuştu.

“Kazandığımız için epey memnunuz. Ben de oyuna daha sonradan girip katkı verdiğim için epeyce memnunum.” açıklamasını yapan genç futbolcu, “Mert Hakan Ağabey her vakit bana epey yeterli davranıyor. Âlâ pas verdi ve gol attım. Direkten dönen topta da epeyce üzüldüm. Gol atayım istiyordum. Oyuna girip katkı vermek istiyordum. daha sonradan gol atınca fazlaca keyifli oldum.” kelamlarını kullandı.

Açıklamalarını sürdüren 17 yaşındaki futbolcu, “Her vakit ekstra çalışmalar yapıyorum. Maçlardan evvel nasıl gol atabileceğime, nasıl pas atabileceğime dair görüntüler izliyorum. Bu da alana yansıyor. İnşallah bu biçimde devam eder.” dedi.

Attığı gol için konuşan Arda Güler, “Özgüven, tasa idareye dair bize ders veriyorlar. Altyapıda da bu dersleri verdiler. Bu eğitimlerden ötürü alanda daha özgüvenliyim. Yasin Hoca bana maçtan evvel ‘Topu soluna çekersen kaleci sağına gider’ dedi. Benim de aklıma geldi. Sola çektim, kaleci sağa gittim, vurdum ve gol oldu.” diye konuştu.

Galatasaray derbisine de değinen genç yıldız, “Trabzonspor maçındaki üzere taraftarımız epey takviye veriyor, tribünlere fazlaca kişi geliyor. İnşallah bir daha takviye olurlar. İnşallah derbide mühlet bulurum ve elimden gelenin en düzgününü yapmaya çalışırım.” kelamlarını kullandı.