Ankaragücü-Keçiörengücü maçında sarı kart goren sıhhat bakılırsavlisi Ferit Şenaydın konuştu!

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig’in 19. haftasında oynanan ve Ankaragücü’nün Keçiörengücü’nü 2-1 yendiği maçta alanlarda seçkin görülen bir kart çıktı.

Maçın hakemi Emre Kargın, 70. dakikada sakatlanan Murat Uçar’a müdahale etmek için alana giren Ankaragücü’nün sıhhat nazaranvlisi Ferit Kemal Şenaydın’a sarı kart gösterdi.

MKE Ankaragücü’nün sıhhat çalışanı Ferit Kemal Şenaydın mevzuyla ilgili Ajansspor’a konuştu. Şenaydın’ın açıklamaları şöyle:

“Oyuncumuz Murat Uçar darbe aldığı için alana girdim. Hakem de ‘Bir şeyi yok. Çık dışarı’ dedi. Ben de ‘Aynı durum rakibe oldu, oyunu durdurdun’ karşılığını verdim. Hakem de sarı kart gösterdi ve ‘Atarım seni’ dedi. Ben de ‘Atamazsın’ dedim. daha sonrasında oyuncumuz beni sakinleştirdi. daha sonra da dışarı çıktım. Hakem kırmızı kart gösterse de sıhhat nazaranvlisi olduğum için maç sonuna kadar alanda olacaktım. Sanırım hakem bu kuralı bilmiyordu. Lakabım fazlaca eski. Beşiktaş ‘ın eski futbolcusu Guinti’ye benziyorum diye Mesut Demiroviç lakabımı koymuştu. Şu anda da ismim ve soyadım fazlaca bilinmez fakat Guinti Ferit derseniz herkes tanır.” tabirlerini kullandı.

Hürriyet