Amrabat’tan Hollanda’ya dönüş sinyali

Beykozlu

New member
Yunanistan’ın AEK grubunda forma giyen 34 yaşındaki Nordin Amrabat, Hollanda’ya geri dönebileceğini duyurdu.

Hollanda basınına konuşan Amrabat, “2011 yılından beri Hollanda haricinde oynuyorum. Artık geri dönme vakti geldi sanırım.” tabirlerini kullandı.

Kendisi hakkında çıkan Utrecht haberlerini kıymetlendiren Galatasaray’ın eski oyuncusu, “Herkes önceliğimin Utrecht olduğunu biliyor. Yani şayet teknik yönetici Jordy Zuidam beni ararsa karşılığım hayır olmaz. Hollanda’ya dönüp çocuklarımla vakit geçirmek istiyorum.” dedi.

AEK ile 2023’e kadar mukavelesi bulunan Faslı oyuncu, “Ocak ayında ayrılmak istediğimi söylemiştim. Buraya özgür oyuncuyken geldim ve yakında 35 yaşına gireceğim. Her zamanki klişeyi bilirsiniz, ‘Sana gereksinimimiz var, bizim için önemlisin’. Bu yüzden şu an gruptan ayrılmıyorum. Lakin ayrılmamamın niçini oynama isteğim. Para için grupta kalmama gerek yok, aslına bakarsan gereğince para kazandım.” tabirlerini kullandı.

Daha evvel Türkiye’de Kayserispor ve Galatasaray formaları giyen Nordin Amrabat, bu dönem AEK formasıyla çıktığı 25 maçta 4 gol 2 asistlik performans gösterdi.