Altınordu’da Ahmet İlhan’dan memnunu yok

tofaşk

Global Mod
Global Mod
Deneyimli futbolcu, “kuvvetli bir rakibe karşı galip geldiğimiz için memnunum. Uzun müddettir galip gelemiyorduk, bu aslına bakarsan bize yakışmıyordu. Genç ve öğrenmeye açık kardeşlerimle epeyce çalışıyoruz, alanda uygun uğraş ediyoruz ama istediğimiz sonuçları alamıyorduk. 5 haftalık yenilgi serisinin akabinde gelen bu galibiyet bizim ismimize hayli kıymetli oldu. Kendi oyunumuzu oynadığımız vakit liderliğe oynayan grupları yenebileceğimizi gösterdik. Bundan daha sonraki maçlarda kendi oyunumuzu oynayıp yeterli sonuçlar almak istiyoruz” dedi.

Geçen dönem Altınordu forması altında 10 gol atan deneyimli oyuncu şimdiden 7 gole ulaştığının hatırlatılması üzerine, “Futbol olarak mesleğimin en âlâ dönemini geçiriyorum. Liderimiz, topluluğumuz, hocalarımız ve genç futbolcu arkadaşlarımın bana güvenmelerinin büyük katkısı var. Geçen dönem 10 gol attım, şimdiden 7 gole ulaştım. Bu muvaffakiyet yalnızca bana ilişkin değil tüm ekibin başarısı. Ben atınca kadro kazanıyor lakin kıymetli olan kadronun kazanması” diye cevapladı. Türkiye’de futbolculara 30 yaşını geçtikten daha sonra yaşlı dendiğini tabir eden Ahmet İlhan, “33 yaşındayım, iki yıldır uygun performans gösteriyorum. Bunda başımın rahat olması epey kıymetli. Altınordu’nun bize sağlamış olduğum ortam hayli hoş. Altınordu adeta bir futbolcu fabrikası ben de onların önderlerinden birisi olduğum için memnunum. Kulüp bana fazlaca paha veriyor. Ankaragücü maçında attığım iki golü de kızıma armağan ediyorum” açıklamasını yaptı.

DHA