Sezona kümede kalma amacıyla başlayan siyah-beyazlıların galibiyet hasreti 4 haftaya yükseldi. Çıktığı 9’uncu maçında 1 galibiyet, 4 birliktelik, 4 hezimet alarak 7 puana ulaşan İzmir takımı, düşme sınırından kurtulamadı. Altay, 5 eksikle gittiği Manisa’dan 1 puanla dönerek dış alanda namağlup serisini 3 maça çıkardı. Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Zeki, Tolga, Özgür, Eren ve Deniz forma giyemezken, birinci 11’de Efe, Arda, Salih, Enes ve Yusuf olmak üzere 5 genç oyuncusuyla çaba etti.
Eksikler niçiniyle maça genç bir takımla çıktıklarını belirten Altay Teknik Yöneticisi Sinan Kaloğlu, “Oyuncularım müsabakayı son dakikaya kadar bırakmadığı için memnunum. En azından 1 puanla dönüyoruz. Stratejimiz baskıydı. Bloklar ortasını ve blok içini sıkı tutmaktı. Rakibin tesirli oyuncuları vardı. Ferdî birkaç sorun yaşadık ve konum verdik. Golü de o denli yedik. Yeterli oyuncularımızın 4-5 tanesi yoktu. Onların yerine âlâ oynayan gençler 16-17 yaşındaydı. Hepsinin alnından öpüyorum. Olağanüstü bir gayret örneği gösterdi ekip. Verdikleri çaba ve 1 puandan dolayı ekibimi kutluyorum” dedi.
Altay, önümüzdeki hafta Erzurumspor FK’yı konuk edecek.
DHA
Eksikler niçiniyle maça genç bir takımla çıktıklarını belirten Altay Teknik Yöneticisi Sinan Kaloğlu, “Oyuncularım müsabakayı son dakikaya kadar bırakmadığı için memnunum. En azından 1 puanla dönüyoruz. Stratejimiz baskıydı. Bloklar ortasını ve blok içini sıkı tutmaktı. Rakibin tesirli oyuncuları vardı. Ferdî birkaç sorun yaşadık ve konum verdik. Golü de o denli yedik. Yeterli oyuncularımızın 4-5 tanesi yoktu. Onların yerine âlâ oynayan gençler 16-17 yaşındaydı. Hepsinin alnından öpüyorum. Olağanüstü bir gayret örneği gösterdi ekip. Verdikleri çaba ve 1 puandan dolayı ekibimi kutluyorum” dedi.
Altay, önümüzdeki hafta Erzurumspor FK’yı konuk edecek.
DHA