Altay Bayındır: “Sonuna kadar gideceğiz”

Beykozlu

New member
Fenerbahçe’nin kaptanı Altay Bayındır, toplumsal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Ulusal file bekçisi, paylaşımında, “Sezonun bu periyodunda kazanarak devam etmek epeyce kıymetli. Hocamızın liderliği, hepimizin eforu ve özverisi ile sonuna kadar gideceğimize gönülden inanıyorum.” tabirlerini kullandı.

Altay Bayındır’ın açıklamasının tam metni şöyle;

“Hayat kimi vakit her istediğimizi, her vakit bize vermeyebilir. Verilen emeğin karşılığını almak, kimi vakit düşündüğümüzden de sıkıntı olabilir. Bunun kararında güç vakit içinder gelir; sıkıntı vakit içinder ise sabır, kararlılık ve inandığın şey için daha hayli çalışmayı gerektirir. Kendimden emin olduğum üç şey var; hırsım, kararlılığım ve çalışma azmim.

Çalışmaya, gelişmeye ve daha güzel olmak için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Topluluğumun, taraftarlarımızın bana inancına itimadım tam.

Dönemin bu devrinde kazanarak devam etmek epey değerli. Hocamızın liderliği, hepimizin eforu ve özverisi ile sonuna kadar gideceğimize gönülden inanıyorum. Taraftarımızın takviyesi ile, pes etmeden, sonuna kadar Fenerbahçe!”