Allegri: “Real Madrid’e imza atmıştım!”

Beykozlu

New member
Juventus Teknik Yöneticisi Massimiliano Allegri, Juventus’a geri dönmeden hemilk evvel Real Madrid ile kontrat imzaladığını lakin ondan sonrasında ricası üzerine bu kontratın iptal edildiğini deklare etti.

Allegri, “Geçen yaz Real Madrid ile mukavele imzalamıştım. Akabinde, Juventus’tan teklif geldi ve kabul ettim. Çabucak Florentino Perez’i arayarak Juventus’tan teklif geldiğini ve kontratımın iptal edilmesini rica ettim. Bana teşekkür etti. Mayıs ayında teknik yöneticilik için beni aradıklarında hiç kuşkum yoktu.” dedi.

“Pişman değilim.” diyerek kelamlarını sürdüren Allegri, “Profesyonel açıdan bakınca olağanüstü olurdu. Milan, Juventus ve Real Madrid… Fakat, hayatta her şeye sahip olamazsın. Milan’ı 4 yıl çalıştırdım ve şu an Juventus’ta gururla çalışıyorum.” sözlerini kullandı.

İtalyan teknik adam, “Real Madrid’i iki sefer reddettim. İki Juventus ile mukavele uzatma görüşmeleri sırasındaydı. Florentina’ya Agnelli’ye yemin ettiğimi söylemiş oldum.” açıklamasını yaptı.

“OĞLUM TORINO’DA! BU YÜZDEN..”

“Juventus’a geri dönmek için hakikat vakitti.” diyen Allegri, “Daha evvel de geri dönebilirdim fakat şahsi sebeplerim vardı. Annem 2018’de öldü. Bu yüzden epey uzağa gitmek istemedim. Annemin vefatından hayli etkilenen oğlum Giorgio ve babamın yanında kaldım. Hala Livorno’da yaşıyorlar.” açıklamasını yaptı.

Allegri, “Juventus’a dönmeyi kabul ettim. Zira kulüple ve sahipleriyle kuvvetli bağlarım var. hem de annesiyle birlikte Torino’da yaşayan oğluma yakın olmak istedim. Sevdiklerime yakın olmayı seviyorum.” kelamlarıyla konuşmasını noktaladı.