Ali Koç’tan Cemal Yücel Günay için başsağlığı mesajı!

Beykozlu

New member
Eski Fenerbahçe Kulübü İdare Heyeti üyelerinden Cemal Yücel Günay, son seyahatine uğurlanıyor.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya bakılırsa, merhum Cemal Yücel Günay için Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde anma merasimi düzenlendi.

Merasime merhumun ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Fenerbahçe Kulübü Lideri Ali Koç, Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan, kongre üyeleri, kulüp işçisi, merhumun ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Ali Koç, burada yaptığı konuşmada “Hepinizi sevgi ve hürmetle selamlıyorum. Topluluğumuz için değerli bir insandı. Bize fazlaca şeyi miras bıraktı. Şahsen kendisinden çok şey öğrendim. Keyifli anlarımız oldu. Kızardı, lakin tatlı kızardı. Keşke herkes onun üzere kızsa. Kendisi 5 sene evvelden İrlanda’ya gitti. Ne yazık ki orada yüzyılın illeti olan kansere yakalandı. Çok uğraşıldı, hayli tedavi gördü fakat Allah’ın takdiri. Buraya kadarmış. Şahsım, idare heyetim ve topluluğumuz ismine ailesine başsağlığı diliyorum. Geride kalanlara kuvvet, sabır ve metanet diliyorum. Yeri cennet, toprağı bol olsun. Yılın son gününde dostu uğurlamayı kimse istemez fakat Allah’ın takdiri.” sözlerini kullandı.

Okunan duaların akabinde merhum Cemal Yücel Günay’ın cenazesi omuzlara alınarak, cenaze aracına konuldu.

Cemal Yücel Günay’ın naaşı, Zühtüpaşa Mescidi’nde öğlen vakti kılınacak cenaze namazının akabinde Karacaahmet Mezarlığına’da defnedilecek.