Abdurrahim Albayrak: “Galatasaray’a küsemem”

Beykozlu

New member
Galatasaray’da ortalarında Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Kaan Kançal’ın da bulunduğu birtakım eski yöneticilerin, 30 Nisan’da yapılacak seçimli olağanüstü genel heyette aday listelerinde yer alamayacağı açıklanmıştı. Bu sonucun üzerine Abdurrahim Albayrak, değerlendirmelerde bulundu.
Sabah Gazetesi’ne konuşan Albayrak, “İtiraz etmeyeceğim. Zira ben Galatasaray’da gerginlik olsun istemiyorum. Ben epeyce âlâ bir Galatasaraylıyım. Galatasaray benim ailem. Galatasaray’a küskün olmam, kırgın olmam kelam konusu olamaz. İtiraz süremiz de esasen geçti. Ama şu kadarını söyleyeyim, hayli güzel bir grup kurmuştuk. Bu karardan ötürü epeyce üzgünüm. Grubum ile katiyetle hayli başarılı olurduk. Ama dediğim üzere, bizde Galatasaray’a küsmek, kırılmak olmaz. Kim seçilir ise biz onun yanında olacağız. Ne vakit gereksinimleri olursa yardım etmeye hazırız. Şimdiden seçilecek arkadaşıma ve grubuna iyi olsun, muvaffakiyetler diliyorum.” sözlerini kullandı.

ŞU ANA KADAR İKİ ADAY ÇIKTI

Galatasaray Kulübünde 30 Nisan’daki seçim için şu ana kadar eski yöneticilerden Metin Öztürk ile eski divan konseyi lideri Eşref Hamamcıoğlu adaylıklarını deklare etti. Kulübün eski liderleri Ünal Aysal ile Dursun Özbek, bu vakitte başkanlığa aday olmayacaklarını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpte lider adaylarının listelerini, 8 Nisan Cuma günü saat 18.00’e kadar divan başkanlığına teslim etmeleri gerekiyor.