Abdullah Avcı: “Seri yakalamak istiyoruz”

Beykozlu

New member
Trabzonspor’da teknik yönetici Abdullah Avcı, Fatih Karagümrük müsabakası öncesi görüşlerini aktardı.

Avcı, “Öncelikle bütün futbol ailese düzgün yıllar diliyorum. Hak edenin kazandığı bir yıl olsun. Fenerbahçe maçı daha sonrası, 4. gün, ağır bir maç trafiği var.” dedi.

Fatih Karagümrük’e değinen tecrübeli teknik adam, “Saygı duyduğumuz, 2-3 yıldır ligde olan, tecrübeli takımları olan, kıymetli bir hocaları olan ve oyun oynamaya çalışan bir kadro. Tahminen puan durumunda hak ettikleri yerde değiller. Fakat oyun planları olan bir ekibe karşı oynayacağız. Yılın son maçını kazanıp bir seri yakalamanın peşindeyiz.” diye konuştu.

Fenerbahçe maçı daha sonrası toplumsal medyada paylaşılan taktik görüntüsüyle ilgili konuşan Abdullah Avcı, “Olumlu-olumsuz reaksiyonlar almıştır. Şu açıdan bakılmasını rica ediyorum; futbol son 10 yıldır, süratle değişen ve dönüşen bir oyuna döndü. Çok ayrıntılar var artık. Santim santim maçı planlıyorsun ve alanda pratik yapıyorsun. Bu kimi vakit olacak, kimi vakit olmayacak.” açıklamasını yaptı.