Abdullah Avcı: “Artık mazeret yok, biz son şampiyonuz”

Beykozlu

New member
Geçtiğimiz hafta Karagümrük’e yenilerek tepe yarışında yara alan Trabzonspor, Giresunspor maçından mutlak 3 puan bekliyor. Teknik yönetici Abdullah Avcı, oyuncuları ile sık sık toplantılar yaparak ihtarlarda bulundu.

Fotomaç Gazetesi’nden Yunus Emre Sel’in haberine ger; deneyimli teknik adamın kadroya yaptığı konuşmada, “Fenerbahçe derbisinde istediğim her şeyi yaptınız. Karagümrük maçında ise kimseyi tanıyamadım. Derbide futbolun doğrularını yaparak net bir galibiyet alıyorsunuz. Üç gün daha sonra ise alanda yokları oynuyorsunuz. Bir an evvel kendimize gelmeliyiz. Giresun galibiyeti ile hem Karagümrük yenilgisini unutalım birebir vakitte herkese unutturalım” dediği tabir edildi.

“SON ŞAMPİYONUZ”

Avcı şu biçimde devam etti: “Bu forma herkese nasip olmaz. En sıkıntı vakit içinderda bile bir çıkış yolu bulabiliyoruz. Alana kim çıkarsa gerekeni yapmalı. Mazeret yok. Bunun için her kulvarda argümanlı olmalıyız. Alanda 90 dakika çaba eden, oyun disiplinine sadık kalan, arkadaşına yardım eden bir oyun istiyorum. Biz son şampiyon kadroyuz ve şampiyon üzere oynamaya devam etmeliyiz. Bunu unutmayın. Rakiplerimiz bize karşı ekstra motive oluyor. Bu niçinle yanılgı yapmamamız gerekiyor. Alanda yüksek güçle oynayan bir Trabzonspor olduğu sürece istediğimiz kararı alırız. Yeni bir başlangıç için, beyaz sayfa açmak için kazanalım.”