Abdürrahim Albayrak: “Kerem’i bu biçimde transfer ettim”

Beykozlu

New member
Mustafa Cengiz periyodunda Galatasaray Başkanvekilliği bakılırsavini yürüten Abdürrahim Albayrak, kendi devirleriyle ilgili bir açıklama yaptı.

Abdürrahim Albayrak, “Merhum Mustafa Cengiz başkanımı rahmetle anıyorum. Selahattin Beyazıt ve kendisiyle çalışmaktan gurur duyduğum His Yarsuvat başkanımı rahmetle anıyorum. Hepsinin yeri cennet olsun, Allah rahmet eylesin. İdare devrimizde gece-gündüz fazlaca çalıştık. Merhum liderimiz beyin ameliyatından çıkıp gözlerini açtığında bana, ‘Abdurrahim bankaları ne yaptın?’ dedi bana. O denli bir liderimizi kaybettik. Elimizden gelen her şeyi yaptık.” dedi.

“ADA NAMUS SÖZÜMDÜ”

“Bu kürsüden sizlere kelam vermiştim. ‘Ada namus sözümüzdür, her ne olursa olsun halledeceğiz’ demiştim.” diyen Albayrak, “Bu zafer, Burak Elmas liderimizin periyoduna nasip oldu. Onlarında emekleri var lakin idareden ayrılınca da gerekli yerlerde konuşmaları yaptım.” sözlerini kullandı.

Albayrak, “Bu yaptıklarımızın gururunu ve huzurunu yaşıyoruz. 3,5 yıl içerisinde kusurlarımız kesinlikle vardır, vakit zaman da tenkit aldık hepsine hürmetim sonsuz. Boynumuz kıldan incedir.” açıklamasını yaptı.

“KEREM’İ BU TÜRLÜ TRANSFER ETTİM”

“Kerem Aktürkoğlu’nu Erzincanspor’dan transfer edişimin kıssasını bir anlatsam şaşırırsınız.” diyen Albayrak, “Erzincanlı genel müdür yardımcımı Erzincan’a gönderdim. Onu almayı başa koymuştum. Kerem’i her hafta aradım, babasını da aradım. Babası da Rizelidir. Geçen sene 850 bin TL’ye oynadı. Galatasaray’a epeyce büyük katkısı olacak.” tabirlerini kullandı.

Abdürrahim Albayrak, “Taylan transferinde büyük kulüpler devreye girmişti onu da muvaffakiyetle Galatasaray’a kazandırmıştık.” kelamlarıyla konuşmasını noktaladı.