Abdülkerim Bardakcı’dan transfer açıklaması

Beykozlu

New member
Spor Toto Harika Lig gruplarından İttifak Holding Konyaspor’da forma giyen Abdülkerim Bardakcı, transfer savları hakkında da konuştu.

TRT Spor’a konuşan Bardakcı’nın açıklamaları şu biçimde:

“Takımdan başka çalışmalara başladım, şu anda her şey yolunda. Göztepe maçına yetişirim diye düşünüyorum. Sene başından beri şunu söylüyorum; ben ekip olarak görmüyorum bizi, aile olarak görüyorum zira arkadaşlık üst düzeyde. Nitekim aile üzereyiz.”

“HERKESİN BEKLENTİSİ ÇOK ÜST DÜZEYDE”

“Bence bizim başarımızın %90’ını bu bu aile olayı kaplıyor. Üst sıralarda olduğunuz vakit kadronun üstüne daha epeyce yük biniyor. her insanın beklentisi fazlaca üst seviyede.”

“Takım olarak yorgunduk. Bu ulusal orta bizim için epey âlâ geldi, herkes dinlendi, başını toparladı. İnşallah bundan daha sonra bir daha devam edeceğiz amaç doğrultusunda.”

“ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİNİ DİNLETMEK İSTİYORUZ”

“Bu sene Allah bize nasip ederse, 100. yılımızda dönemi istediğimiz biçimde bitirip bütün Konya’ya Şampiyonlar Ligi müziğini dinletmek istiyoruz.”

“Galatasaray maçından evvel İlhan hoca benim konuşma yapmamı istedi, motivasyon konuşması. Ben de konuşmamda şunu söylemiş oldum: ‘Herkes mesleği için oynuyor, Konyaspor için oynuyor, herkes ailesi için oynuyor, Konya kenti için oynuyor. Ben bu sene Konya kentine, herkese bu yaptıklarımızın kararı olarak Şampiyonlar Ligi müziğini dinletmek istiyorum.”

TRANSFER AÇIKLAMASI

“daha sonrasında alana çıktık benim bahtıma demeliyim alanda da Şampiyonlar Ligi müziği çaldı. Olağan burada ister istemez herkes etkilendi. Artık herkes olayın farkında, İnşallah gayemiz doğrultusunda ilerlersek ki ben buna hayli inanıyorum. Nitekim epey kaliteli bir grubuz. İnşallah dönem sonunda maksadımıza ulaşırız.”

“Benim şu an odaklandığım tek bir nokta var, şu an Konyaspor ile dönemi en üst düzeyde tamamlamak, Şampiyonlar Ligi’ne gitmek. Şu an için şahsi olarak tek bu gayeye odaklanmış durumdayım. Artık gerisi ne olur, Allah bilir. Meslek açısından da o denli. Nasip diyelim”

Öte yandan, kulübüyle olan mukavelesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 27 yaşındaki savunma oyuncuus, bu dönem forma giydiği 27 maçta 4 gol ve 4 asist kaydetti.